KOELTELEK

Carel is een kwalitatieve regelaar voor het regelen van een koelinstallatie. Wij kunnen een totaal gamma aanbieden. Voor vragen en opmerkingen kan je steeds contact opnemen met Koeltelek. De meeste van deze toestellen hebben wij in voorraad en we hebben ook de kennis om met deze toestellen te werken. Hieronder een overzicht van de momenteel meest gebruikte toestellen.


              

 • Carel EasyCool: Deze regelaar is de eenvoudigste regelaar voor het inbouwen in een meubel voor koeling. Deze regelaar heeft de NTC – sonde in de verpakking. Is dus een ideaal toestel om als hersteller in de wagen te hebben.
 • Carel EasyFreeze: Deze regelaar is de eenvoudigste regelaar voor het inbouwen in een meubel voor koeling met een dooisysteem of een diepvriesmeubel. Deze regelaar heeft de NTC – sonde in de verpakking. Is dus een ideaal toestel om als hersteller in de wagen te hebben.
 • Carel MD33 “MasterCella” regelaar voor koel- en vrieskamer:  De MasterCella is een totaalreglaar voor de koel- en vriesinstallatie. Deze MasterCella zal in opbouw op de koel- of vriescel geplaatst worden en van hieruit een totaal regeling van de installatie doen. De MasterCella maakt de nood van een volledige stuurkast klein. Wij kunnen deze MasterCella ook uitbouwen met hoofdschakelaar en relais en zal zo een volledige stuurkast worden.
 • Carel MD33 “MasterCella” met aanpassing voor volledige sturing van installatie.
 • Carel Coldwatch: Deze Coldwatch is een waarschuwingssysteem. Een persoon in nood in de koel- of vriescel kan via een drukknop die in de koel- of vriescel geplaatst is, deze indrukken en zo een buiten de cel opgestelde sirene in werking stellen. Ook kan er een contact geactiveerd worden om personen van buitenaf te verwittigen. Deze ColdWatch heeft batterijen aan boord om bij spanningsuitval toch te blijven werken gedurende een tijd.
 • Carel Ultracella NEW: De UltraCella is een totaalregelaar voor de koel- en vriesinstallatie. Deze UltraCella zal in opbouw op de koel- of vriescel geplaatst worden en van hieruit een totaal regeling van de installatie doen. De UlterCella maakt de nood van een volledige stuurkast klein.  Deze nieuwe UltraCella zal vanaf Juli verkrijgbaar zijn met 2de display en zo het percentage vocht in de cel kunnen weergeven. Zal dus een ideaal toestel worden voor rijpingscellen. Ook heeft deze UltraCella een USB poort aan boord om de log gegevens van de installatie te kunnen bewaren.
 • Carel SmartCella NEW: De SmartCella is een totaalregelaar voor de koel- en vriesinstallatie zonder toeters en bellen. Deze regelaar werkt op het IR33 systeem is degelijk en doet wat hij moet doen. Dit alles in één doos geplaats. Het uitzicht is als de UltraCella maar iets kleiner.

 • Carel IR33 DIN33 regelaar voor koel- en vrieskamer of speciale varianten: Deze koel- en vriesregelaar is een toestel voor inbouw en opbouw – Din rail montage. Kan de volledige koelinstallatie regelen. Carel heeft als fabrikant van koeltechnische regelaars een toestel in handen die vele sturingen mogelijkt maakt met 1,2 en 4 contacten en dit zowel op temperatuur, druk en vocht.


 • Carel PCO regelaar voor koelcentrale: Deze regelaar kan de volledige koelcentrale regelen, is eigelijk een PLC met de intelegentie voor de koeling aan boord . Zowel de compressoren als de condensors. Dit kan een aan/uit regeling zijn maar deze PCO kan ook een invertor aansturen. Een toestel die al lang in de running zit en al een paar face lifts op het gebied van software heeft meegemaakt. Nu is de nieuwste versie de pRack met veel meer mogelijkheden voor de modernste koelcentrale en een eenvoudige inbedrijfstelling via een wizard.

 • Carel Urack regelaar voor duo centrale, koelcentrale, meertraps, CO² en cascade: Deze regelaar kan de volledige koelcentrale regelen maar is zeer compact opgebouwd. Voor een montage in een rack waar dus weinig plaatst is. Zowel de compressoren als de condensors. Dit kan een aan/uit regeling zijn maar deze pRack kan ook een invertor aansturen.
 • Carel pRack regelaar voor koelcentrale: Deze regelaar kan de volledige koelcentrale regelen is de nieuwste generatie centrale regelaars, is eigelijk een PLC met de intelegentie voor de koeling aan boord . De opstart gebeurt via een wizard waardoor de opstart een stuk eenvoudiger is. Zowel de compressoren als de condensors. Dit kan een aan/uit regeling zijn maar deze pRack kan ook een invertor aansturen.

 • Carel PlantWatchPRO NEW look beheersysteem: Deze PlantWatchPro is een toestel die via een touchscreen de volledige installatie kan beheren. Dit is dus een basis beheersysteem.

 • Carel PlantVisorPRO2: Is het grote beheersysteem van Carel. Dit systeem kan de vollige installatie beheren op de computer.
 • Carel mpxPRO totaal regelaar met EEV ventiel: De mpxPRO is een totaal regelaar voor de koelinstallatie die ook het EV aanstuurt die aangesloten is,  maar stuurt ook de ventilor, de dooi en de verlichting. Trouwens heeft deze mpxPro steeds een CAB in zich zodat bij spanningsuitval steeds het EV zal sluiten.

 • Carel EVD  driver voor EV ventiel oververhitting te regelen: Carel heeft met deze EVD dirver en EVD CAB de mogelijkheid om EV ventielen aan te sturen. Deze OV regelaar kan ook uitgerust worden met een CAB module zodat bij spanningsuitval het EV ventiel steeds kan sluiten.

 • Carel EV ventielen: Carel heeft een zeer uitgebreid gamma van EV ventielen. De nieuwste uitvoering bezit een kijkglas en is demonteerbaar. Deze EV ventielen zijn stappenmotor gestuurd dus zorgen voor een stabiele regeling zonder pulsen in de vloeistofleiding. Voor de selectie vraag zeker info bij Koeltelek.

 

Voor meer informatie over bovenstaande regelaars kan je steeds contact opnemen met KOELTELEK info@koeltelek.be.
Ook ken je steeds de prijslijst downloaden  op de download pagina of voor de runners kijken op de webshop.

We helpen graag verder.